Who is online? | In total there is 1 user online :: 0 Registered, 0 Hidden and 1 Guest None Most users ever online was 80 on Sun Oct 20, 2024 7:28 pm |
|
| 2. kolo kvalifikace - info | |
| | Author | Message |
---|
ameliesachs Team Captain
Posts : 557 Join date : 2011-08-15 Age : 46 Location : Czech republic
| Subject: 2. kolo kvalifikace - info Sun Oct 02, 2011 8:49 pm | |
| V úterý 4. října ve 20:00 bude spuštěno 2. kolo kvalifikace.Server bude opět v TA, tentokráte 12 minut. Na serveru bude umístěno 7 nových map. Všechny databáze serveru budou vyčištěny a začne se nanovo. Nyní máte pouze 7 dnů, aby jste si vyjeli své místo v národním dirt týmu. 2. kolo kvalifikace bude ukončeno v úterý 11. října ve 20:00 h !!!Heslo na kvalifikační server pro 2. kolo bude zveřejněno v úterý 2. října zde v sekci pro kvalifikované. Bude upraven původní příspěvek s informacemi o kvalifikačním serveru : Kvalifikační server | |
| | | eee4ever Novice
Posts : 4 Join date : 2011-08-25 Age : 41 Location : Czech Republic
| Subject: Re: 2. kolo kvalifikace - info Wed Oct 05, 2011 11:42 am | |
| Caff, vcera sem se docela trapil s pripojenim na server. Kdyzs tam byla ty a polik /20h/ tak po skoncenií mapky me to vykoplo s tim, ze zavod byl ukoncen a byl sem vyhozen do menu. Pri opetovne snaze se pripojit na me koukalo jen cerne okno, ktere po chvili spadlo do te same hlasky. Kolem 22h se mi podarilo opet pripojit, ale se stejnym vysledkem jako v 20h. Az kolem pulnoci sem se pripojil s tim, ze me to nevyhodilo. Mohla bys projit logy o co de /mam 3G modem a vim, ze je to nestabilni pripojeni, ale kdyby me to kopalo kvuli vysokemu pingu, vedel bych co stim, ale nechci se zbytecne vrtat v nastaveni sveho ntb Dik za nfo. A__++ | |
| | | ameliesachs Team Captain
Posts : 557 Join date : 2011-08-15 Age : 46 Location : Czech republic
| Subject: problém - server Wed Oct 05, 2011 2:05 pm | |
| Ahoj Evere, tak jsem koukala do logu serveru a vůbec nic jsem nenašla, ani večer, ani v noci. Je tam vždy jen Tvé připojení a po pár vteřinách zase odpojení. Žádný kick a ani žádné nestabilní chování serveru nebo připojení, ani náznak. Ale pro jistotu jsem hodila avízo Joyovi, našemu hlavnímu servermanovi. Podívá se na to i on. Ale podle mého je nějaký problém u Tebe. A zkoukla jsem všechno a nikdo jiný neměl sebemenší problém. Uvidíme, co na to ještě řekne Joy, on tomu rozumí mnohem více než já.
Last edited by ameliesachs on Wed Oct 05, 2011 2:20 pm; edited 1 time in total | |
| | | moula Novice
Posts : 2 Join date : 2011-08-27 Age : 48 Location : Czech Rep. - Turnov
| Subject: Re: 2. kolo kvalifikace - info Wed Oct 05, 2011 2:12 pm | |
| Včera nás tam jezdilo v tu dobu víc a snad to nikomu nepadalo. | |
| | | Joy Admin
Posts : 15 Join date : 2011-08-29 Age : 51 Location : Czech Republic, Hradec Kralove
| Subject: Re: 2. kolo kvalifikace - info Wed Oct 05, 2011 2:48 pm | |
| - ameliesachs wrote:
- Ahoj Evere,
tak jsem koukala do logu serveru a vůbec nic jsem nenašla, ani večer, ani v noci. Je tam vždy jen Tvé připojení a po pár vteřinách zase odpojení. Žádný kick a ani žádné nestabilní chování serveru nebo připojení, ani náznak. Ale pro jistotu jsem hodila avízo Joyovi, našemu hlavnímu servermanovi. Podívá se na to i on. Ale podle mého je nějaký problém u Tebe. A zkoukla jsem všechno a nikdo jiný neměl sebemenší problém. Uvidíme, co na to ještě řekne Joy, on tomu rozumí mnohem více než já. Neřeknu nic v logu není k vyčtení nic víc než co píše Amálka..vždy jen připojení a během pár vteřin odpojení bez jakékoliv hlášky o kopnutí, nebo o problému na serveru...možná proto že tam běží Records-Eyepiece místo Fufi Widgets, který je asi o trochu náročnější na komunikaci, ale problémy máš jen ty tak asi opravdu mělo tvé připojení své dny | |
| | | eee4ever Novice
Posts : 4 Join date : 2011-08-25 Age : 41 Location : Czech Republic
| Subject: Re: 2. kolo kvalifikace - info Tue Oct 11, 2011 6:34 am | |
| - Joy wrote:
- ameliesachs wrote:
- Ahoj Evere,
tak jsem koukala do logu serveru a vůbec nic jsem nenašla, ani večer, ani v noci. Je tam vždy jen Tvé připojení a po pár vteřinách zase odpojení. Žádný kick a ani žádné nestabilní chování serveru nebo připojení, ani náznak. Ale pro jistotu jsem hodila avízo Joyovi, našemu hlavnímu servermanovi. Podívá se na to i on. Ale podle mého je nějaký problém u Tebe. A zkoukla jsem všechno a nikdo jiný neměl sebemenší problém. Uvidíme, co na to ještě řekne Joy, on tomu rozumí mnohem více než já. Neřeknu nic v logu není k vyčtení nic víc než co píše Amálka..vždy jen připojení a během pár vteřin odpojení bez jakékoliv hlášky o kopnutí, nebo o problému na serveru...možná proto že tam běží Records-Eyepiece místo Fufi Widgets, který je asi o trochu náročnější na komunikaci, ale problémy máš jen ty tak asi opravdu mělo tvé připojení své dny Aloha, dikz za snahu & skoda pratele, za cely tyden se mi povedlo se stabilne pripojit jen jednou a navic sem si v sobotu zvrknul nohu a s tema analgetikama bych stejne zajel jen starou backoru tož gl & hf, mrzi me, ze sem se nemohl utkat o post v narodaku, ale to je zivot, jednou si dole a podruhy zas na hore... stejne si myslim, ze na cze scene je vic nez dost dobrych jezdcu, tak budu aspon chodit fandit A__++ | |
| | | Sponsored content
| Subject: Re: 2. kolo kvalifikace - info | |
| |
| | | | 2. kolo kvalifikace - info | |
|
Similar topics | |
|
| Permissions in this forum: | You cannot reply to topics in this forum
| |
| |
| Statistics | We have 62 registered users The newest registered user is stoupa108
Our users have posted a total of 1209 messages in 278 subjects
|
November 2024 | Mon | Tue | Wed | Thu | Fri | Sat | Sun |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|