blackdog Member NDT
Posts : 15 Join date : 2013-09-21 Age : 57 Location : Czech Rep.
| Subject: přihláška black_dog Sat Sep 21, 2013 8:14 pm | |
| Ahoj login: acam1 asi mě znáte tak napište jestli by jste mě ještě vzali | |
|
ameliesachs Team Captain
Posts : 557 Join date : 2011-08-15 Age : 46 Location : Czech republic
| Subject: Re: přihláška black_dog Tue Sep 24, 2013 3:09 pm | |
| Zdar Dogu, sice tě známe jako jezdce...tam o Tvých kvalitách vůbec není pochyb, jezdí Ti to hodně dobře. Akorát jsi nám nenapsal, jak moc jsi zkušený v týmových soutěžích, jak často budeš ochoten svědomitě trénovat, kdy je pro Tebe nejlepší hrát zápasy..... A zda jsi zvyklý pravidelně navštěvovat týmové forum, komunikovat, spolupracovat. Tak se nám tu k tomu trochu vyjádři a rozepiš, aby jsme aspoň trochu cítili Tvoji motivaci býti členem nároďáku P.S. Musím Tě trochu potrápit, než Ti to přiklepnu...víš jaká jsem mrcha škaredá | |
|
blackdog Member NDT
Posts : 15 Join date : 2013-09-21 Age : 57 Location : Czech Rep.
| Subject: Re: přihláška black_dog Wed Sep 25, 2013 3:10 pm | |
| Tak tráninky a zápasy můžu vpodstatě kdykoliv když přijdu z práce (cca od 15:00). A zkusit to v národním týmu je něco pro mě nového. Zkušenosti? Sice jen pár (CW za SCC a pak za BS*, Beer liga za BS* a ještě s Jeníkem když sme jezdili SBS.) Jinak se potuluju jen tak bezcílně po serverech a takhle se aspoň bude něco dít . Jak určitě vidíte BS* už taky není to co bývalo . Takže asi takhle nějak Amy | |
|
ameliesachs Team Captain
Posts : 557 Join date : 2011-08-15 Age : 46 Location : Czech republic
| Subject: Re: přihláška black_dog Wed Sep 25, 2013 3:32 pm | |
| No vidíš to, pak že Tě nerozkecáme. Přesvědčil jsi mě, nemám žádné námitky. Za mě jednoznačně ANOJeníku? | |
|
jenikpluto Team Co-captain
Posts : 118 Join date : 2011-08-26 Age : 48 Location : Kladno, Czech Republic
| Subject: Re: přihláška black_dog Wed Sep 25, 2013 7:38 pm | |
| Tak jelikoz v casech SBS byl Dog jeden z mala, kteri jezdili, tak nemam nic proti jeho ucasti v CDT.
Cili u me OK.
JP | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: přihláška black_dog | |
| |
|